Reviews

 

 

 

HOME.
DOEL.
HISTORIE.
REVIEWS.
PRODUCTIES.
FOTOALBUM.
BESTUUR.
MEDEWERKERS.
CONTACT.
SPONSORS.

2 maart 2018

 

Op deze gure winterdag trotseerden 160 personen de kou om naar D’n Durpsherd in Berlicum te komen voor een voorstelling van “De Gouden Mix”. Ze zijn hiervoor rijkelijk beloond! Wat was het weer een schitterende middag voor onze gasten. Een middag vol van herkenbare liedjes, leuke sketches en veel gezelligheid.

Ze namen ons mee met ‘Kras op cruise’. De kou van buiten werd al gauw verdreven door de warmte van Spanje, Italië en Griekenland. De bijbehorende liedjes, die overigens fantastisch gezongen werden, warmden ons wel op.

Het was weer een waar genoegen om deze voorstelling bij te wonen. Onze gasten waren zeer enthousiast en gingen met een stralende lach weer naar huis.

Chapeau voor deze groep acteurs en zangers!!

Volgens ons komt na goud toch diamant? Voor ons zijn jullie “De Diamanten Mix”!

 

Bedankt!

De Zonnebloem Regio Rosmalen

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na een voorstelling waarin ik veel blijde gezichten heb gezien, sta ik bij de deur om onze gasten gedag te zeggen en kan niet nalaten om regelmatig te vragen: 'En hebt u genoten?' Naast vele bevestigende antwoorden zegt iemand: 'ik heb nog nooit zo iets moois gezien!' En op mijn vraag of ze dat echt meent, gaat ze nog eens uitvoerig in op de extase waarin ze verkeert.

Natuurlijk heerlijk om te horen en een compliment voor de zangers en acteurs van De Gouden Mix. De formule sluit ook perfect aan bij de doelgroep van De Zonnebloem. De bezoekers zijn overwegend wat ouder en begrijpen de plot van het verhaal en herkennen de liederen die worden gezongen. De muzikale kwaliteit van de show "Kras op cruise'' overtreft m.i. die van eerdere voorstellingen. Het is dan ook geen straf om een aantal voorstellingen bij te wonen, mede omdat de rolbezetting soms wisselt. Een compliment voor de saamhorigheid binnen het gezelschap. Ik wens hen nog een bloeiende toekomst.

 

Joke Roovers,

Voorzitter Zonnebloem regio Tilburg.

—---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Gouden Mix bezorgden op 19 januari 2018 in Gemeenschapshuis Den Domp in Haaren met hun show ‘Kras op cruise’ een fantastische middag met veel herkenbare situaties in toneel en muziek.

Dit optreden was een cadeau van onze ex voorzitter voor de leden van Vereniging St. Liduina, samen sterk, ook met beperking.

Onze leden hebben echt genoten, veel meegezongen en gelachen.

Een echte aanrader voor een hele gezellige middag gevuld met theater en muziek.

 

Rian Pijnenburg

Voorzitter Vereniging St. Liduina

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De kerstviering van de Zonnebloemafdeling Heikant/Quirijnstok Tilburg

op 15 december 2017 zou het sluitstuk van ons gouden bestaansjubileum zijn en moest daarom een bijzondere viering worden.

Met het optreden van de Gouden Mix en hun show “Kras op cruise” is dat meer dan gelukt! Het is een onvergetelijke dag geworden!

We hebben al eerder een optreden van de Gouden Mix mogen bijwonen. Bovendien voelt het gezelschap een beetje als “eigen” omdat onze voormalige penningmeester Cor Breij er al jaren deel van uitmaakt en sinds een jaar ook Han van Poppel, voormalig Zonnebloem regio-bestuurslid.

Maar dit optreden sloeg echt alles!

De aanwezigen hebben genoten! Onze gasten hebben meegezongen en meegeklapt, maar ook stil genietend zitten luisteren naar het mooie “Ave Maria” en het “Slavenkoor” die het koor ten gehore bracht, net als de andere bekende liederen passend in de verhaallijn.

Dit gezelschap weet door zijn enthousiasme en herkenbare, inleefbare en ongecompliceerde stukken zijn publiek enorm te boeien en te raken.

Chapeau! We kijken al uit naar een vervolg!

 

Joop van de Ven

Zonnebloem afd. Heikant/Quirijnstok

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RABObank Tilburg e.o. trakteert de Zonnebloemafdelingen Dongen-’s-Gravenmoer en Rijen-Molenschot op een gezellige middag.

 

Rond 1 uur op vrijdagmiddag 10 november 2017 is het in de Molenwiek in Molenschot een drukte van belang. Auto’s en busjes rijden af en aan om zonnebloemgasten uit bovengenoemde plaatsen naar het prachtige MFA-gebouw De Molenwiek te brengen, waar ze door medewerkers naar binnen worden begeleid om even later in de zaal plaats te nemen.

 

Ruim 200 zonnebloemgasten en medewerkers worden door de gastheer, Pro Tuijtelaars, voorzitter van Rijen-Molenschot, verwelkomd namen s de Rabobank die deze middag aanbiedt en hij wenst ieder een fijne middag toe. De mensen zitten, gezellig pratend en genietend van een kopje koffie/thee met gebak, in volle afwachting van wat er komen gaat.

Op de stoelen ligt een keurig verzorgd programmaboek met de tekst Vereniging De Gouden Mix presenteert KRAS OP CRUISE. Krasse senioren maken een cruise.””

De mensen kijken naar een fraai toneeldecor, dat duidelijk het dek van cruiseschip voorstelt. De passagiers, een bont gezelschap, komen van achter in de zaal op en zoeken interactie met het publiek. Op het dek wacht de kapitein hen op en de reis kan beginnen: een muzikale reis vanuit Nederland (Zie ik de lichtjes aan de Schelde …), naar België (Brussel was toen nog een bruisende stad …), Frankrijk (Aux Champs Elysées …), Spanje (’t Was aan de Costa del Sol …), door de Middellandse Zee naar Italië (Bella Italia …), en Griekenland (Weisse Rosen aus Athen …), met nog vele andere toepasselijke liederen.

Er wordt goed en enthousiast gezongen en geacteerd in steeds wisselende kostuums. Een lust voor het oog. Alles klopt en loopt gesmeerd. En het publiek laat haar waardering herhaalde malen horen door een luid applaus en door mee te zingen. En dan te bedenken, dat men de ontwikkeling van de show tot kostumering en decorbouw, in eigen beheer heeft gedaan. Eigen leden doen de op- en afbouw van het decor. Zo staat meneer ‘de Baron’ in de show na de voorstelling zich in het zweet te werken om alles weer op te bergen.

Chapeau voor het meer dan 40 leden tellende gezelschap, dat de zonnebloemgasten en medewerkers een heerlijke middag bezorgd heeft. En chapeau voor de Rabobank voor haar keuze van het programma en de sponsoring. Aan het eind van de show bedanken de voorzitters van beide afdelingen De Gouden Mix voor hun geweldige prestatie, maar ook alle vrijwilligers zowel van de Zonnebloem als van De Molenwiek voor hun belangeloze inzet.

 

Marianne Klaassen

Zonnebloem Rijen-Molenschot